چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۹
۰ نفر

همشهری آنلاین: بنیه میگو (Shrimp)، از روش‌های پخت میگو است تا بوی بد میگو کمتر به نظر برسد و برای بچه‌ها هم بیشتر قابل خوردن می‌شود.

آشنایی با روش تهیه میگو با خمیر بنیه

مواد لازم:

میگو: 250 گرم

• آب پیاز: نصف قاشق غذاخوری

تخم‌مرغ: یک عدد

• نمک و فلفل: به میزان لازم

• آرد 1/4 : پیمانه

ماست: یک قاشق غذاخوری

• بیکینگ‌پودر: یک قاشق مرباخوری

• روغن برای سرخ‌کردن: به میزان لازم

• پودر سیر: یک قاشق چایخوری

طرز تهیه:

* بعد از تمیز کردن میگوها آنها را شسته با آب پیاز، نمک و فلفل مخلوط می‌کنیم.

* تخم‌مرغ را خوب هم زده به آن آرد، ماست، نمک، پودر سیر و بیکینگ‌پودر را اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم،

* میگوها را در مایه غلتانده و در روغن سرخ می‌کنیم تا به رنگ طلایی در آید.

* این غذا در کنار سیب‌زمینی سرخ شده، لیموترش تازه و سس تارتار بسیار لذیذ است.

میگو با خمیر بنیه

http://www.loghme.com

کد خبر 256983
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز